Zaalverhuur Doetinchem

Heb je binnenkort een feestje, verjaardag, borrel of een andere speciale gelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om een feestzaal af te huren. De feestzaal heeft een mooi, modern en feestelijk karakter. De feestzaal is begin 2017 helemaal gerenoveerd en opnieuw ingericht. De feestzaal is omgetoverd tot een supergezellig zaaltje voor allerlei gelegenheden. Sfeerfoto’s van ons zaaltje kun je hierboven bekijken.

De feestzaal is geschikt voor feestjes en partijen. Er zit een bar in het zaaltje dat ervoor zorgt dat jij onbezorgd je feestje of partij kunt vieren. Ons bedienend personeel verzorgt voor jou (fris)drank en hapjes. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van onze muziekinstallatie of je kunt ervoor kiezen om je eigen bandje mee te nemen of in te huren om de avond spetterend te laten verlopen.

Indien gewenst kunnen we van tevoren de feestzaal zo inrichten dat er een kleine dansvloer aanwezig is. Dit maakt jouw feestje of gelegenheid nog gezelliger!

Interesse in onze zaalverhuur?

Heb je interesse om gebruik te maken van onze zaalverhuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons om de mogelijkheden te bespreken. Leg ons jouw wensen voor en dan kunnen we samen kijken of het allemaal te regelen is.

Zaalverhuur bij Cafetaria Wijnbergen in Doetinchem: voor veel gelegenheden dé perfecte locatie, ervaar het zelf…

Contact

Wil je meer informatie over onze zaalverhuur service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

Offerte aanvragen

Je kunt ook via onderstaand formulier een offerte aanvragen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Cafetaria Wijnbergen
Wijnbergseweg 86
7007AB Doetinchem
T: 0314 – 643346
E: info@cafetariawijnbergen.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 15:00 – 20:00
Woensdag: 15:00 – 20:00
Donderdag: 15:00 – 20:00
Vrijdag: 12:00 – 20:00
Zaterdag: 12:00 – 20:00
Zondag: 12:00 – 20:00

Volg cafetaria wijnbergen